Basis informatie over paranormaal genezen / magnetiseren
 

Paranormaal genezer Ron Malestein – Dordrecht.
 

Stuur een mailtje met je foto en vraag, dan kan ik met mijn gaven van helderzien ‘kijken’ of ik je verder kan helpen. Mail of bel voor meer informatie.
Email: ronmalestein@gmail.com
Tel. 06 – 40 79 10 11

 

Zacht inwerkende krachten:

De genezende krachten ‘dringen’ zachtjes in jouw aura van je lichaam. Je geest of verzwakte organen, nemen deze helende krachten al snel na een paar behandelingen in zich op. Je wordt als het ware door het levensmagnetisme weer ‘opgeladen’. Deze krachten zijn universeel. Je kunt het praktisch dus overal voor gebruiken. Voor zowel allerlei lichamelijke, emotionele als psychische klachten. Deze krachten werken voor jong en oud.

Magnetiseren is door middel van ‘handoplegging’ energie overbrengen op zwakke en aangedane plaatsen in de gezondheidsaura. Het werkt genezend bij allerlei kwalen, geeft al snel pijnverlichting, is rustgevend in tijden van spanningen, en helpt bij gebrek aan energie.

De meeste cliënten reageren goed op deze bijzondere krachten. Meestal ‘heldervoel’ of ‘helderzie’ ik aan de verstoorde energie velden in de aura, of je spoedig zal opknappen. Het is soms makkelijk als je naast paranormaal genezer ook paragnost/helderziende bent.

Geef mij vijf magnetiseerbehandelingen de mogelijkheid om iets voor je te beteken:

Geef mij vijf magnetiseerbehandelingen de kans om te zien of ik je kan helpen. Meestal ‘voel’ ik na de eerste behandeling met mijn paranormale gaven al aan, of het wel of niet zinvol is, om de behandelingen voort te zetten. Ik ben daar heel duidelijk en direct in.

Beginverergering:     

De eerste keer kan je op een magnetiseerbehandeling flink reageren. Dit noem je ‘beginverergering’. Dit trekt vanzelf weer weg. Je hoeft je hier dus niet druk over te maken. Iedereen reageert hier trouwens weer anders op. Ik leg aan iedereen duidelijk uit wat je kunt verwachten.

 


1 – Psychische en emotionele klachten o.a.:

Nervositeit (allerlei vormen van stress en spanning)
Onzekerheid of innerlijke ‘leegte’ (zwaar leven gehad)
Slecht slapen (slaap- en inslaapproblemen)
Wisselende stemmingen
Verdriet (bijvoorbeeld liefdesverdriet, en verdriet na een scheiding overlijding enz.)
Energie tekort (moeheid/burn-out verschijnselen/lichamelijk of psychische ‘leegte’)
Diverse huidklachten
Examenvrees (diverse angsten)
Hyperventilatie (benauwd etc./tintelingen)
Goede begeleiding met het stoppen van roken

2 – Allerlei lichamelijk klachten o.a.:

Algemeen verlichting van allerlei soort pijnklachten
Chronische vermoeidheid (ook na ziekte, operatie of scheiding)
Stress of spanning in je lichaam (gebrek aan vitaliteit)
Sportblessures, verrekkingen en diverse spierpijnen
Nek- en schouderklachten
Oog, oor en keelpijn (ook emotionele spanning op de keel)
Rugklachten (ook bij hernia pijn en verrekkingen)
Pijn in één van de gewrichten (stijfheid, whiplash en artrose etc.)
Problemen met het zenuwstelsel (bij spanning/stress enz.)
Maag/darmproblemen (bijvoorbeeld maagpijn, onrustige buik of buikkramp)
Hoofdpijn door bijvoorbeeld spanningen/door moeheid/of energietekort
Sneller opknappen na allerlei operaties (ook na bijvoorbeeld een kneuzing of gebroken ledemaat). 
Ontstekingen en diverse allergieën
Goede hulp bij overgewicht/bewust willen afvallen!

3 – Advies over sportblessures. (Ook voor beroepssporters).

De genezing verloopt echt aanzienlijk/aantoonbaar sneller zonder te forceren. Ik heb doorgaans veel goede resultaten.


Geen suggestie
Magnetiseren is een vorm van energie (basislevenskrachten) overbrengen door middel van de handen. De magnetische energie werkt bij allerlei lichamelijke en psychische klachten. Het kan een genezende, kalmerende en pijnverlichtende werking hebben. Tijdens een behandeling kunt u loom worden, warmte, koude of prikkelingen gaan voelen. Sommige mensen reageren niet direct op een behandeling maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Magnetiseren heeft niets met suggestie te maken. U hoeft er dus niet in te geloven. Vrijwel alle mensen voelen de inwerking van de energie al na een paar minuten. 

Eén maal of twee maal per week starten
Afhankelijk van uw gezondheidstoestand werken de magnetiseerbehandelingen na meerdere keren, steeds verder en ‘dieper’ door. Langdurige zieken hebben een langere herstelperiode nodig. Meestal is eenmaal per week voldoende, maar in enkele gevallen is het beter om met twee maal per week te starten. Ik krijg dan veel sneller ‘greep’ op uw klachten. Vraag wat het beste voor u persoonlijk is.
Tijdens een behandelperiode vind ik het prettig en belangrijk dat er goed wordt overlegd zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Ik leg u graag het één en ander uit. 

De beginsverergering
Ik ben me er terdege van bewust dat ik niet veel kan doen zonder de begeleiding van mijn geestelijke helpers. Ik zie mezelf als een ´doorgeefluik´ van geneeskrachtige energieën en waardevolle paranormale informatie over uw leven en uw gezondheid.

Mijn behandelingen kennen vaak een sterke nawerking. Denk niet te lichtzinnig over de genezende krachten die vrijkomen. Na de eerste behandelingen kunt u even last krijgen van een ‘beginverergering’ (bijvoorbeeld loomheid, moeheid, soms verergering van pijn, lach- en huilbuien, enz.) Dit verdwijnt vanzelf weer. Zorg er wel voor dat u na een magnetiseerbehandeling de gelegenheid neemt om even rustig te zitten of te liggen. Op deze manier kunnen de energieën goed in uw lichaam laten doorwerken. Ook adviseer ik u het de gehele dag wat rustiger aan te doen. 

Stuur een mailtje met je foto en vraag, dan kan ik met mijn gaven van helderzien ‘kijken’ of ik je verder kan helpen. Mail of bel voor meer informatie.
Email: ronmalestein@gmail.com
Tel. 06 – 40 79 10 11