Cursus – ‘Jouw paranormale gevoeligheid’ in Dordrecht.  

Leuke en leerzame cursus voor iedereen.
Met veel oefeningen om zelf te doen.

 

Ik heb deze ontwikkingscursus tientallen malen eerder gegeven. Zie ook de reacties van (oude) cursisten onder aan deze pagina.

Start op: 
dinsdagavond 12 november 2018.
Van 20.00 – 22.00 uur ( 6 avonden).
Met diverse extra digitale studieonderdelen voor thuis.
Zie ook de
reviews onder aan de pagina.

Overzicht van de lesblokken o.a.:

Blok 1 – Thema ‘Onze gewone zintuigen en paranormale zintuigen’
Interessant introductieblok met veel uitleg hoe de paranormale/spirituele wereld in elkaar zit. Uitleg over onze gewone en ‘paranormale zintuigen’.

Blok 2 – Thema ‘Zelf leren magnetiseren’ – zelf oefenen.
In dit blok leer je hoe jezelf je eigen helende energieën kunt gaan voelen en vooral toepassen op anderen (magnetiseren van mens en dier). 

Blok 3 – Thema ‘Jezelf leren af te sluiten’ – Jezelf leren af te sluiten voor andermans energieën. Heel belangrijk in deze onrustige tijd.
Waarom word ik na een bezoek aan de stad zo moe?  Zie ook mijn Nieuwetijds boeken of eBooks: ‘Jezelf leren afsluiten’. Of ‘Tips voor een vermoeide aura’.

Blok 4 – Thema ‘Leren luisteren naar je eerste indruk, voorgevoelens’
Het is niet eenvoudig om gewone gedachtes en gevoelens te onderscheiden van paranormale indrukken.

Blok 5 – Thema – ‘Eenvoudige en leuke telepathische oefeningen’ met de cursisten.
Het op paranormale wijze op de ander overbrengen van informatie zoals kleuren, getallen en voorwerpen.
Les met leuke oefeningen en info.

Blok 6 – Thema – ‘Psychometrie’ (het leren ‘lezen’/aanvoelen van een foto, sieraad of voorwerp). Ook zelf doen/zelf proberen te psychometreren.
Neem voor dit blok zelf foto’s of voorwerpen (sieraden) mee.

Heb je vragen mail of bel. Zie het contactformulier op deze pagina.
Tijd: 6 lessen van 20.00 – 22.00 uur. Vervolglessen zijn mogelijk.
Prijs: van de gehele cursus inclusief het studiemateriaal € 120,- (A.u.b. de eerste avond contact betalen).

Locatie: M.H.Trompstraat 516 in Dordrecht – 3317NX Dordrecht
Mail of bel voor meer informatie/opgave:
Ron Malestein
Tel: 06 – 40 79 10 11 of via het contactformulier.

 

Reacties van cursisten die deze paranormale ontwikkelingscursus al eerder hebben gevolgd: 

Ank Bakker
Zit nu 6 weken op cursus bij Ron, ik ben in deze weken veel bewuster van mezelf geworden en een stuk gelukkiger geworden.
Het helpt je heel erg om oud verdriet te verwerken, mede door mijn mede cursisten Ans en Mark ben ik beter over mezelf na gaan denken.
Ron legt alles heel goed en duidelijk uit, niks zweverig of hocus spocus gedoe.
Een echte aanrader om heen te gaan om meer uit jezelf te halen.
Ron alvast bedankt, we hebben nog 3 keer te gaan en elke dinsdag kijk ik er naar uit.
Liefs Ank

Ans van Vugt
Ik ben nu op cursus bij Ron op dinsdagavond. Wist niet wat ik er van moest verwachten maar! Ben nu 8 weken geweest en het is geweldig.

Mijn medecursisten zijn ook toppie. Je komt allemaal met het zelfde gevoel en na elke avond wordt ik bewuster van mijn belevenissen en waarnemingen. Ron kan alles zeer goed uitleggen en maakt me steeds bewuster van mijn leven en hoe ik in het leven sta. Een aanrader voor iedereen.

Ik ben niet zo’n prater of schrijver, maar ik vind het heel interessant om de opdrachten van de cursus te doen. Het zet mij flink aan het denken. Er kwam in het begin wel veel op mij af. Ik laat mijn dochter ook af en toe een stukje tekst meelezen.

Wat een fijne cursus met een laag ‘zweefgehalte’. Meer bewust worden dat de simpele dingen van het leven, niet zo vanzelfsprekend zijn als dat we vaak denken. Echt een aanrader voor iedereen!

Ik ervaar de cursus als het ontleden van mezelf. Ik kom steeds dichter bij mijn eigen gevoel, ik leer ook onderscheid te maken van gevoelens en voel aan mezelf dat het een beter mens van me maakt, al is de confrontatie soms moeilijk. Dat is wat het persoonlijk met me doet. Verder alle informatie, wat ik heerlijk vind, de linken naar goede boeken; ik ben totaal andere boeken gaan lezen.

Ik heb lang gezocht naar een paranormale cursus die goed te volgen is. Ik ben erg blij met deze cursus. Ik zit vrijwel dagelijks iets door te nemen.

Ik snap nu veel meer dingen. Ik heb gemerkt dat ik nu niet meer zo onzeker en bang voor het paranormale ben. Het heeft me ook rustiger gemaakt.

Ik ben Ron ontzettend dankbaar dat ik mijn dochter van 18 jaar weer terug heb. Ik begrijp haar nu beter en dat heeft ons contact een stuk verbeterd.

Ik ben heel blij dat ik deze cursus volg, ik had niet verwacht dat het zoveel met me zou doen. Hier leer ik het meest en ik vind ook een hoop herkenning van wat ik voel. Ik wil jullie een compliment geven voor deze cursus.