Spirituele blog – paranormale blog


Blog – Ron’s spirituele vijver
Een gratis Nieuwetijds website voor spirituele bewustzijn, paranormale ontwikkeling en gezondheidszaken. Met veel teksten, tips, luisterbestanden en video’s.

Interessante onderwerpen voor zowel beginners als voor gevorderden.

Afgelopen jaren – en dat zijn er inmiddels al heel wat – heb ik diverse teksten over het paranormale, het spirituele en allerlei Nieuwetijdszaken geschreven. Met het doel om iedereen op z’n eigen (innerlijke) golflengte te inspireren. Bekijk de diverse webpagina’s met uiteenlopende thema’s.

De diverse thema’s zijn niet altijd makkelijk om te lezen. Zoek een rustig moment om de teksten aandachtig te lezen. Het is beter om sommige onderwerpen een paar maal rustig te lezen.  Over sommige boeiende onderwerpen heb ik een boek geschreven.

Wie is paragnost/spiritueel schrijver Ron Malestein?
Ik ben al van jongsafaan paranormaal gevoelig. Op mijn 21/22ste besloot ik om paranormale sessies te gaan geven. Mijn paranormale gaven gebruik ik vooral voor anderen, ik leer daar zelf ook ontzettend veel van. 
Ik ‘lees’ helderziend foto’s, magnetiseer diverse psychische en lichamelijke klachten. En ik geef ook allerlei paranormale/spirituele cursussen, mediumavonden, lezingen  en workshops.
Ik vind het prettig om zowel in mijn praktijk als op de thema-avonden iedereen waar ik kan ‘een zetje te geven’. Ik heb diverse boeken en cursussen gemaakt.

Blijf op de hoogte:
Blijf op de hoogte van diverse nieuwtjes en spirituele / Nieuwetijds activiteiten. Stuur een berichtje als je belangsteling hebt. (Laat het me weten als je zelf leuke tips hebt voor dit blog).

‘Wat meer over het paranormale en spirituele’ – Lees meer.
Gepubliceerd op 22-10-2018

Paranormale/spirituele woorden en begrippenlijst  – Lees meer
Gepubliceerd op 29-10-2018

Thema: De dood, de grote overgang (vraag en antwoord) – Lees meer
Gepubliceerd op 5-11-2018

‘Spirituele vragen en antwoorden’
Uit de website rubriek: ‘Vraag het aan Ron’ van paragnost/helderziende Ron Malestein –
Lees meer

Gepubliceerd op 12-11-2018

Enkele boeken van spiritueel schrijver / paragnost Ron Malestein uit Dordrecht (Z.H.).

Oproep /vraag:
Ik wil diverse paranormale / spirituele teksten in dit blog gaan plaatsen.
Wie heeft voor de lezers (en mij) belangstelling om leuke teksten voor dit spirituele blog te willen uitzoeken – lezen – voorbereiden?
Het maakt niet uit of je in Nederland of in het buitenland woont. Stuur a.u.b. een berichtje. Naam neem ik zo spoedig contact met je op. Zie contact.